Με ένα σημαντικό πρόβλημα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό στα Γιάννενα.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν προπονήθηκε, με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη και το τεχνικό τιμ να περιμένει το αποτέλεσμα των θεραπειών που θα ακολουθήσει ο έμπειρος τερματοφύλακας. Αν ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν είναι διαθέσιμος, οι Σούλης και Αθανασίου θα διεκδικήσουν τη θέση του.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές με προβλήματα, ο Καραχάλιος αναμένεται να μπει από Πέμπτη στις προπονήσεις, ενώ ο Τζίνο έβγαλε μεγάλος μέρος της προπόνησης. Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε και ο Νίνης, που έκανε χαλαρή προπόνηση χθες για να αποφορτιστεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Στην ΑΕΚ είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στον Άρη - Η πρώτη εκτίμηση για 11αδα»

Νικολακόπουλος: «Πονάει ο Ποντένσε και ο Ολυμπιακός…»

Αθανασίου: «Μπήκε μια βάση συζήτησης για Αντίνο, κρίσιμη επαφή σήμερα - Σημαντικά τα δύο επόμενα ματς του Παναθηναϊκού»

Επιβεβαίωσε την αλλαγή έδρας στο Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός και η Λίγκα

Τσορμπατζόγλου: «Θέλει υπομονή του Ντρκούσιτς στον ΠΑΟΚ – Το ροτέισον του Λουτσέσκου ενόψει Αγρινίου»

Κετσετζόγλου: «Δεν απασχολούν μεταγραφικά όσα ονόματα έχουν γραφεί για τη θέση του μέσου»

Δεσύλλας: «Κερδισμένος ο Παναθηναϊκός με Τετέ - Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με Γοδόι Κρουζ για Αντίνο»

Σταματέλος: «Όσα λένε οι Βραζιλιάνοι για Κουϊαμπάνο, ο Μπρούνο και η μεταγραφική συνέχεια στον Ολυμπιακό»

Με Βάργκα σε φουλ ρυθμούς η ΑΕΚ, επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει Άρη

«Ανεβάζει την προσφορά για Αντίνο ο Παναθηναϊκός, θέλει να τιμήσει τη συμφωνία με Ρίβερ η Γοδόι Κρουζ»

TAGS: ΠΑΣ