Σήκωσε μανίκια και έπιασε δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Γρηγορίου!

To απόγευμα της Δευτέρας (18/12), ο 49χρονος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα των Ιωαννίνων, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να γνωριστεί και να συνομιλήσει για πρώτη φορά με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του συλλόγου.

Το μόνο που απομένει πλέον για να αναλάβει κι επίσημα την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ είναι η ανακοίνωση του συλλόγου, ώστε να διαδεχθεί και επίσημα τον Θανάση Στάικο στο «τιμόνι» της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Γρηγορίου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο τους ΠΑΣ Γιάννινα στο εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (21/1) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (15:00) για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.


Οι φωτογραφίες είναι του ανταποκριτή του bwinΣΠΟΡ FM στα Γιάννενα, Γιάννη Γιαννάκη.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: ΠΑΣ