Την προετοιμασία του ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με τη Λαμία (4/2, 17:30) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του.

Διαθέσιμος για τους Ηπειρώτες θα είναι ο Εραμούσπε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον αχίλλειο τένοντα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθε'ις Τούρκος εξτρέμ, Ντεμίρ.

Από την άλλη, εκτός έμειναν τόσο οι ανέτοιμοι Νάγκι, Ροζάλες και Σομποτσίνσκι, όσο και ο Μπεγκάλα, για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:
Αθανασίου, Σούλης, Βρακάς, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Τούτου, Ριένστρα, Πανάγου, Κιάκος, Μπακαδήμας, Ντεμίρ, Λιάσος, Μπάλαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H πλασεδάρα του Σαγάλ και το γκολ νίκης του Γκαρέ: Τα highlights από το Κηφισιά-Άρης

Λέτο για την επανάληψη του πέναλτι του Άρη: «Δεν ξέρω αν σε άλλες ομάδες θα γινόταν το ίδιο...»

Γρηγορίου: «Δεν μας πήρε από κάτω όταν ισοφαριστήκαμε ούτε τα παρατήσαμε, αυτό είναι που κρατάω»

Νίστρουπ: «Για αυτό βγήκε αλλαγή ο Λιβάι, ίσως η καλή θέση του Ταμπόρδα είναι κοντά στο φορ»

Το... game winner του Γκαρέ στο 89' που χάρισε στον Άρη τρίποντο στη Λεωφόρο

Ατσάλινος Άρης, ξέρανε την Kifisia FC Tutu Deals στο 89' με λυτρωτή Γκαρέ και ανεβαίνει!

Ο Σαγάλ έπαθε... Γιαμάλ και ισοφάρισε τον Άρη με ασύλληπτη γκολάρα για την Κηφισιά!

Αλγουαθίλ: «Είμαι κατά το ήμισυ ευχαριστημένος, έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο»

Το κακό δεν... τρίτωσε: Σκόραρε με πέναλτι στη δεύτερη προσπάθεια και έβαλε μπροστά τον Άρη στη Λεωφόρο ο Μπρούμα!

Αντωνόπουλος: «Μας πονάει πολύ αυτή η ήττα με βαρύ σκορ, αλλά είναι δίκαιη»