Τρόπους να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη συνέχεια της σεζόν ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον νεαρό Ουρουγουανό στόπερ, Χερόνιμο Μπορταγκαράι!

Οι Ηπειρώτες φαίνεται πως έχουν βρει στο πρόσωπο του 22χρονου τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τα αμυντικά κενά της ομάδας, ενώ αναμένεται να έρθει στον ΠΑΣ ως ελεύθερος, έχοντας αποχωρήσει από την Ντανούμπιο.

Έρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 34 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Γουόντερερς και Βίγια Εσπανιόλα.

Έτσι, ο Μπορταγκαράι αναμένεται να είναι η τέταρτη προσθήκη για τον «Άξιαξ της Ηπείρου» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά τους Νίνη, Τσιντώντα και Τζίνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: ΠΑΣ