Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα προβάρει ο Χρήστος Σέχου. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό Β’ και μάλιστα, αυτές φέρονται να πηγαίνουν αρκετά καλά και να απομένουν λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Σέχου, που αγωνίζεται ως επιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη στην πόλη και πιθανότατα θα κάνει σήμερα και την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο Σέχου είχε δοκιμαστεί πριν τέσσερα χρόνια (τον Ιανουάριο του 2018) από τον Γιάννη Πετράκη. Πέρυσι τον Ιανουάριο έγινε μια νέα προσπάθεια για την απόκτησή του η οποία δεν προχώρησε. Το καλοκαίρι βρέθηκε ξανά να απασχολεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να φτάσουμε τελικά στο σήμερα που αναμένεται να κλείσει υπογράφοντας και σχετικό συμβόλαιο.

Ο Σέχου αποκτάται για να ενισχύσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επίθεση και να αποτελέσει τον «αντι-Μιλιντσεάνου» και από τον Μάρτιο που αναμένεται να επιστρέψει και ο Κόντε να είναι οι δύο τους στην γραμμή κρούσης της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ