Ο Μάρκο Μπρικλιάτσα έγινε ο δέκατος παίκτης που αποχώρησε από το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κροάτης μέσος δεν είχε επιστρέψει από τις διακοπές των εορτών και αποφασίστηκε η συνεργασία του με τους Ηπειρωτές να τερματιστεί πρόωρα.

Είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Δόση, Παναγιώτου, Κόντε, Φλόρες, Ροζάριο, Δήμου, Χάιδου, Ελέζι και Μπαλίου, με τους δύο πρώτους να συνεχίζουν την καριέρα τους σε Μάριεχαμν Φινλανδίας και Καλαμάτα και τους υπόλοιπους να είναι ακόμα σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο Μπρικλιάτσα πραγματοποίησε 15 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς γκολ ή ασίστ.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Marko Brkljaca.

Ο Marko καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον σύλλογο επέδειξε επαγγελματισμό και συνέπεια και τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία, αυτό το διάστημα.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει με ξεκάθαρο πλάνο, συνέπεια και σεβασμό προς όλους όσους φορούν ή φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ