Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχθηκε ξανά βραχνάς για τον Ολυμπιακό, φτάνοντας κοντά σε θετικό αποτέλεσμα (1-2). Ωστόσο, τα πλάνα των Ηπειρωτών χάλασαν λίγο πριν το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το λάθος του Σάλιακα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Αραμπί.

*Τον Ελ Αραμπί δεν τον ξεγράφεις: Μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερή του περίοδο στον Ολυμπιακό. Οδεύει στα 35, έχει περάσει κορωνοϊό και πλέον δεν είναι στο τσεπάκι του η θέση του βασικού. Ωστόσο, έδωσε το τρίποντο στους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας ότι η ποιότητά του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και ότι η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα παραμένει στενή, ενώ είναι σταθερά ο νούμερο ένα κίνδυνος από πλευράς Πειραιωτών.

* Έπαιξε… σβηστά ενόψει Άιντραχτ: Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα για ακόμη μια χρονιά απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Σε ένα σημαντικό μέρος της αναμέτρησης, δεν είχε καλή εικόνα, κινούμενος σε χαμηλές στροφές. Ο αριθμός των ευκαιριών του δεν ήταν ο συνηθισμένος, δεν έβγαζε ένταση στο παιχνίδι του και δεν κυριάρχησε. Προφανώς, αυτό οφείλεται στο παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά και σε ένα σημαντικό ποσοστό στο γεγονός ότι έκανε διαχείριση δυνάμεων, καθώς ακολουθεί δύσκολη αποστολή την Πέμπτη.

*Η δίψα και το πλάνο του ΠΑΣ: Οι Ηπειρώτες έφυγαν με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά πήραν καλό βαθμό για την εικόνα τους. Ζόρισαν τον Ολυμπιακό και έφτασαν κοντά στο να του κάνουν τη ζημιά. Ο Ηρακλής Μεταξάς παρουσιάστηκε ξανά διαβασμένος και λίγο έλειψε να δικαιωθεί. Οι γηπεδούχοι πούλησαν ακριβά το τομάρι τους, βγάζοντας πάθος και πολλά τρεξίματα στο χορτάρι.

* Το «τσαφ» του Σάλιακα: Σε ένα ακόμη παιχνίδι έκανε καλή εμφάνιση, την οποία τσαλάκωσε, ωστόσο, στο φινάλε. Η απόδοσή του ήταν καλή μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει. Έκανε λάθος, το οποίο δύσκολα θα μπορούσε να συγχωρήσει ο Ελ Αραμπί και έγινε μοιραίος για τον ΠΑΣ.

* Where is Onyekuru? Σε ένα ακόμη παιχνίδι κινήθηκε σε ρηχά νερά ο Ονιεκούρου. Έκανε μια ωραία κίνηση στο ξεκίνημα, την οποία ολοκλήρωσε με κακό τελείωμα, αλλά γενικώς πέρασε απαρατήρητος από το παιχνίδι. Δεν απείλησε όσο θα έπρεπε και όσο θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν έδωσε ξανά πράγματα επιθετικά. Με αποτέλεσμα να αποδειχθεί ο πρώτος επιλαχών, όταν θέλησε να θυσιάσει ο Πορτογάλοςτεχνικός ένα εργαλείο από τη μεσοεπιθετική του γραμμή, για να δέσει το κέντρο του με την είσοδο του Εμβιλά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube