Έναρξη των προημιτελικών του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών, καθώς ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννενα και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας την πρόκριση.

Οι γηπεδούχες επικράτησαν 70-60 της Νέας Ιωνίας και πήραν το εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, σε αντίθεση με τις «πράσινες», οι οποίες τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα του περσινού πρωταθλήματος και προκρίθηκαν απευθείας στα προημιτελικά.

Είναι ακόμη μια επιστροφή της Σελέν Ερντέμ στο γήπεδο όπου δοξάστηκε, με την ομάδα της να προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Αθηναϊκό, αλλά να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από σήμερα.

Δείτε σε live streaming:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκραντ: «Ξέραμε πως κρινόταν η χρονιά μας και παίξαμε αναλόγως - Πρότυπο επαγγελματία ο Νάιτζελ, του έχουμε εμπιστοσύνη»

Η ενημέρωση του Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος

Ρογκαβόπουλος: «Παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα και πήραμε μια τεράστια νίκη - Ευλογία να παίζεις τέτοια παιχνίδια»

Ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον 4ο τελικό ο Παναθηναϊκός: «Γεμίζουμε το σπίτι μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Game 2 των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό

Το φύλλο αγώνα του Game 2 και τι προβλέπει η ΔΕΑΒ για τις κυρώσεις

«Απίθανος Χέιζ-Ντέιβις, εκεί την πάτησε ο Ολυμπιακός»: Η ανάλυση Πετρίδη-Ρομπόλη από το Telekom Center για το Game 2

«Θέλω τον ίδιο σεβασμό στο ΣΕΦ - Μόνο εμείς παίρνουμε τεχνική ποινή»: Τι είπε ο Αταμάν για τον διάλογο με Γιαννακόπουλο

Αταμάν: «Πάλι δεν κερδίσαμε τις βολές - Αν μας αφήσουν και είναι όλα δίκαια μπορούμε»

Γιαννακόπουλος για Μπαρτζώκα: «Σε κάθε αγώνα βρίζει και δεν σέβεται τίποτα, αλλά κανείς δεν του λέει ''πέρνα έξω''»