Την προετοιμασία του ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (8/1) για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου», Θανάσης Στάικος ωστόσο είδε και πάλι τον Nώντα Παντελάκη να παραμένει στα πιτς και να τίθεται εκτός μάχης για το Περιστέρι, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Ζήση Καραχάλιο που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Λεό και Κόντε, ενώ παράλληλα οι Σουλής και Αθανασίου έμειναν προληπτικά εκτός της τελευταίας προπόνησης εξαιτίας ίωσης.

Ωστόσο εκτός των δύο, αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Ριένστρα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς του Σαββάτου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Μπορούσε να το κλειδώσει, αλλά δεν έπαιζε με τον… Πανθρακικό η ΑΕΚ - Καλό αποτέλεσμα, αφού αύξησε τη διαφορά»

Νικολακόπουλος: «Το πρέπει για το Καραϊσκάκη και τα… ρεαλιστικά δεδομένα που καλείται να ανατρέψει ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Η μικρή και η μεγάλη εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ΑΕΚ - Επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ ο Μπενίτεθ»

Σταματέλος: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι γκολ του Γερεμέγεφ - Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός μέχρι το 60»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πάρει τον… αέρα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η σημασία της ανάλυσης της σεζόν που έκανε ο Λουτσέσκου»

Έγινε... κατοστάρης ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκό - To post της ΠΑΕ

Δεσύλλας: «Πιο καλός με τετράδα και με δέκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Πάση θυσία νίκη για την ΑΕΚ στο ματς της Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό»

Μεϊτέ: «Τρεις τελικοί ακόμα»

ΑΕΛ Novibet: Ζητά το ηχητικό Φωτιά–VAR με επιστολή σε ΚΕΔ και ΕΠΟ

TAGS: ΠΑΣ