Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Ισραήλ και φυσικά σε μια μίνι αναδρομή στην καριέρα του δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για το περιστατικό του 2017, όταν μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε με 3-0 στα playoffs, η αποστολή κλήθηκε από τη διοίκηση να επιστρέψει με… πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη για τιμωρία.

«Κάθε κλαμπ έχει τη δική του νοοτροπία και στον Παναθηναϊκό τότε υπήρχε μια μόνιμη νοοτροπία νίκης. Χάσαμε στην Κωνσταντινούπολη και ό,τι έγινε… έγινε. Ξέρω πως όλοι μιλούσαν γι’ αυτό, αλλά για μένα σαν προπονητή το πιο σημαντικό ήταν να μιλήσω με τους παίκτες και να λύσουμε τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό. Για μένα εκείνο το συμβάν ήταν ένα ανέκδοτο. Καταφέραμε πραγματικά να αφήσουμε ό,τι έγινε στην άκρη και λίγο καιρό μετά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα μου, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό το πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο και πρόσφερε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, εξαιτίας όσων είχαν γίνει στην πορεία», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Ερωτηθείς για τη Ζενίτ και το αν στοχεύει στα playoffs; «Δεν το σκεφτόμαστε. Έχουμε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε για τέτοιους στόχους».

Όσο για το τι θα πράξει τη νέα σεζόν, δεδομένου ότι η Ζενίτ δεν έχει εγγυημένη θέση στην Ευρωλίγκα, είπε: «Δεν γνωρίζει κανένας τι θα γίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!