Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που δημιούργησαν θαυμάσια ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Θεωρώ ότι χάσαμε το ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο. Χάσαμε τέσσερα λέι απ κάτω από το καλάθι, τέσσερα ελεύθερα τρίποντα και θεωρώ ότι για αυτόν τον λόγο δεν πήραμε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεφύγαμε με δέκα πόντους διαφορά, αλλά σε αυτό το σημείο ήμασταν άτυχοι καθώς σταμάτησε το παιχνίδι για 5-6 λεπτά. Μετά έγινε το τρίτο φάουλ του Σίνγκλετον, χάσαμε λέι απ και σκόραραν τρίποντο και γύρισε στο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ. Μετά είχαμε ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά δύο καλάθια στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τους Ντε Κολό και Ροντρίγκεθ έκριναν το παιχνίδι. Νιώθω περήφανος για τους παίκτες και την προσπάθειά τους και πρέπει να συνεχίσουμε
».

Για τον χρόνο που χρειάστηκαν οι διαιτητές για να αποφασίσουν αν το φάουλ του Σίνγκλετον ήταν αντιαθλητικό, τόνισε: «Δεν είπα ότι έκαναν λάθος οι διαιτητές. Είπα ότι είχαμε ατυχία. Ενώ τα πηγαίναμε καλά σταμάτησε το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ήταν αντιαθλητικό. Δεν παραπονέθηκα για τη διαιτησία. Αυτήν την εβδομάδα σε δύο παιχνίδια δεν είχαμε τύχη σε κανένα από τα δύο ματς».

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα του έχει εξελιχθεί σε σχέση με πέρσι, δήλωσε: «Πιστεύω ότι είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε κάθε αντίπαλο μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλά είναι θετικό ότι παλεύουμε μέχρι τέλους και αυτό είναι σημαντικό. Ξέραμε από την αρχή της σεζόν το καλεντάρι που ήταν δύσκολο, αντιμετωπίσαμε Μπαρτσελόνα, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό και τα πήγαμε αρκετά καλά. Τώρα είχαμε διπλή αγωνιστική με Φενέρ και ΤΣΣΚΑ. Τώρα έχουμε την πίεση ότι πρέπει να κερδίσουμε την πίεση και τα παιχνίδια που έρχονται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το παλεύει ο Γκραντ για Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε με δεμένο χέρι, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του!

Πασκουάλ: «Έχω καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό - Να τους ματσάρουμε στο σκοράρισμα»

Πετρίδης: «Οπωσδήποτε ένα διπλό στην Ισπανία, κομβικός για τον Παναθηναϊκό ο Γκραντ»

Ζέρβας: «Δεν διαλέγει παιχνίδια ο Ολυμπιακός, σίγουρο το πλεονέκτημα με 2/3»

Φουρνιέ: «Πολύ σκληρή ομάδα η Ρεάλ, θα είναι τεράστιο ματς - Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μην προθημεύεστε εισιτήρια από τρίτους, δεν θα γίνονται αποδεκτά»

Γιούλ για Ολυμπιακό: «Εξαιρετικά δύσκολο ματς κόντρα στους πρωτοπόρους - Να είμαστε οξυδερκείς»

Βεζένκοφ: «Δεν κυνηγώ ατομικούς τίτλους - Το τρόπαιο της Ευρωλίγκας είναι στο μυαλό μου»

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Τζόζεφ με Ρεάλ, μοναδικός απών ο Τζόουνς

Μπαρτζώκας για το επεισόδιο με Ντόρσεϊ: «Ήταν στιγμιαίο, δεν είμαι τρελός να θέσω σημαντικό παίκτη εκτός ομάδας»