Καμία πρόθεση να επιτρέψει στο συναίσθημα να τον επηρεάσει δεν έχει ο Τσάβι Πασκουάλ στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα και τον καλό του φίλο, Σίτο Αλόνσο.

«Είναι δύσκολο να έχουμε τακτική επαφή, γιατί και οι δύο μας έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια συνεχώς, αλλά μιλάμε συχνά και διατηρούμε τη φιλία μας. Έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα και σε προσωπικό επίπεδο. Σαν φίλος τού εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όταν αρχίσει το ματς είμαστε αντίπαλο και θέλουμε και οι δυο τη νίκη. Ο καθένας θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά του, με σεβασμό στον άλλον», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην El Mundo Deportivo.

Όσο για το πώς βλέπει τη δουλειά του φίλου του στην «Μπάρτσα», είπε: «Όπως όλοι οι προπονητές, χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του. Τώρα πάντως η Μπαρτσελόνα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Πιστεύω πως η ομάδα θα παραμείνει πιστή στο DNA της, παίζοντας γρήγορα και με πολλά σουτ, γιατί έχουν την ποιότητα να το κάνουν. Νομίζω πως μαζί με την ΤΣΣΚΑ είναι οι καλύτερες ομάδες σε δημιουργία. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν οδηγήσει την Μπαρτσελόνα σε αυτή την καλή φόρμα. Απέδειξε στις νίκες με Χίμκι και ΤΣΣΚΑ πως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Μπορεί στα χαρτιά να είμαστε φαβορί επειδή έχουμε 11 νίκες έναντι 6 της Μπαρτσελόνα, αλλά όταν αρχίζει το ματς όλα αυτά δεν μετρούν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!