Ο Τσάβι Πασκουάλ «διψάει» για νίκες και γι' αυτό ακριβώς το λόγο ανέλαβε τον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods, όπως αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Marca.

«Ανέλαβα αυτήν την πρόκληση επειδή θέλω να κερδίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέο προπονητής του «τριφυλλιού», για να συνεχίσει «ήρθαμε στον Παναθηναϊκό για να χτίσουμε ένα πρότζεκτ νίκης. Είναι ένα ιστορικό σωματείο με έξι EuroLeagues που πρέπει να κερδίζει».

Ο 44χρονος τεχνικός, επίσης, υποστήριξε πως πλέον η ομάδα βρίσκεται στην μετά-Διαμαντίδη εποχή και πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το προπονητικό επιτελείο και ολοκλήρωσε λέγοντας «θέλουμε να κάνουμε αργά βήματα προκειμένου να γίνουν σωστά τα πράγματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν