Η Μπαρτσελόνα έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στην Ευρωλίγκα, λυγίζοντας στην τρίτη παράταση την Μπασκόνια εντός έδρας. Οι Καταλανοί επικράτησαν 134-124 τους Βάσκους, έχοντας ηγέτη τον Κέβιν Πάντερ. Ο άλλοτε παίκτης των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Λαυρίου είχε 43 πόντους (12/19 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 7/7 βολές) και 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 44:59.

Ο Καταλανός τεχνικός αποθέωσε τον 32χρονο άσο, παρομοιάζοντάς τον με τον θρυλικό Χουάν Κάρλος Ναβάρο (που πλέον είναι general manager στους «μπλαουγκράνα»).

«Έχω εμπειρία από ματς που δείχνουν να είναι χαμένα και σε αυτές τις καταστάσεις πρέπει ένας παίκτης να κάνει το βήμα μπροστά. Σήμερα μου θύμισε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στις ξεχωριστές στιγμές», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρκοϊσβίλι: «Έτοιμοι για μια μεγάλη σειρά με τον Ολυμπιακό - Αν αυτός είναι ο τελευταίος χορός, ας είναι ο καλύτερος»

Ο Τζέιμς και η παρέα του στον δρόμο του Ολυμπιακού: Έτσι απέκλεισε η Μονακό την Μπαρτσελόνα

Ιστορική στιγμή για τον Νέντοβιτς: Θα παίξει για πρώτη φορά στα playoffs της Ευρωλίγκας!

Οι ώρες των Game 3 και 4 του Ολυμπιακού με Μονακό

Μπλόσομγκεϊμ: «Τεράστια πρόκληση ο Ολυμπιακός, έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν»

Έγραψε αρνητική ιστορία με τον πρώτο του αποκλεισμό από τα playoffs ο Πασκουάλ: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία...»

Τζέιμς: «Έχουμε τις πιθανότητές μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

Μαρκοϊσβίλι: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό που καταφέραμε - Φοβερή ομάδα με εξαιρετικό κόουτς ο Ολυμπιακός»

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια με Μονακό

Ντέρμπι «αιωνίων» μόνο στον τελικό: Οι διασταυρώσεις στο Final Four της Ευρωλίγκας