Στην νοοτροπία που έδειξε η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος.

«Όλα ήταν σημαντικά. Πρώτον, θέλαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το κάναμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν το κάναμε. Αλλά βήμα βήμα ξεκινήσαμε να αναλαμβάνουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά στην επίθεση και την άμυνα και καταφέραμε να ξεφύγουμε στο τέλος. Οπότε πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε όλους τους οπαδούς, σε όλους στον οργανισμό, στο προσωπικό και τους βοηθούς μου», ανέφερε και συνέχισε:

«Νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε στα πλέι οφ για αυτά που κάναμε μέχρι τώρα. Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Ξεκινήσαμε με τόσους τραυματισμούς και βήμα προς βήμα ανακτήσαμε τη φόρμα μας για το τελευταίο μέρος της διοργάνωσης, οπότε νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε εκεί που είμαστε. Δουλεύαμε με αυτή τη νοοτροπία όλη τη σεζόν. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά το μπάσκετ είναι έτσι. Οι παίκτες δούλεψαν όλη τη σεζόν με καταπληκτικό τρόπο και τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και να συνεχίσουμε», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επική στιγμή: O Λεσόρ ανέβηκε στο αυτοκίνητο και τραγούδησε «βουντού-βουντού» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Φαρίντ: «Όλα έγιναν από την άμυνα, δεν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα»

Ναν: «Από τη στιγμή που είμαι καλά και δεν πάω με πατερίτσες, θα παίζω»!

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο - Απόλυτη δικαίωση στο πλάνο Αταμάν»: Το σχόλιο Πετρίδη από το ΟΑΚΑ

Αταμάν: «Νιώθω αυτοπεποίθηση ότι καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε στην άμυνα - Έχουμε πλεονέκτημα όποτε παίζει ο Σλούκας»

Παναθηναϊκός: Αφαίρεσε το διαρκείας από οπαδό μετά από επεισόδιο με τον Όφερ Γιανάι

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός άλλαξε στρατηγική και έδειξε πόσο μας σέβεται - Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή»

Αταμάν: «Δείξαμε τη δύναμή μας - Δεν είχε κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Ναν»

Γλίτωσε το «στραπάτσο» με Παρί και μπήκε εξάδα η Ρεάλ

Αντέδρασε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό φρενάροντας την Αρμάνι Μιλάνο η Φενέρμπαχτσε