Μπορεί ο ίδιος να έχει μια… σκάρτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα και προφανώς να μην έχει καταφέρει να περάσει ακόμη όσα στοιχεία θέλει, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι παραπάνω από ικανός να διεκδικήσει τη νίκη το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Μπάμπεργκ στη Γερμανία.

«Ξέρουμε ακριβώς πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε καλή δουλειά αύριο στο γήπεδο της Μπάμπεργκ. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι, παρότι κάναμε μόλις μια προπόνηση μαζί. Λίγο-πολύ ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε όμως. Σεβόμαστε τη Μπάμπεργκ, που στην έδρα της είναι μια καλή ομάδα, αλλά πάμε εκεί για τη νίκη», τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία ο Καταλανός τεχνικός.

Στην αποστολή βρίσκονται δώδεκα αθλητές Νικ Καλάθης, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Φελντέιν, Νίκος Παππάς, Κέι Σι Ρίβερς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τζέιμς Γκιστ, Ντιμίτρις Νίκολς, Πατ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης και Κρις Σίνγκλετον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιβάνοβιτς: «Χάσαμε επειδή κάποιοι παίκτες δεν πάλεψαν όπως έπρεπε και στα 40 λεπτά»

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στην Μπολόνια!

Μπαρτζώκας: «Πλεονέκτημα για μας ο Ντόρσεϊ - Πιστεύουμε στο ρόστερ μας»

Μποζίκας: «Όταν χρειάστηκε να αντιδράσουμε δεν πανικοβληθήκαμε - Πρέπει να χτίσουμε μομέντουμ»

Φουρνιέ: «Νιώθω καλά για τα τρίποντα, είχα πολύ καλό γεύμα Χριστουγέννων»

Ντόρσεϊ: «Το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με την ίδια ένταση»

«Ο Ντόρσεϊ είναι ο γκαρντ που μπορεί να πάρει το μεγάλο σουτ»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Μπαρτζώκας: «Ευγνωμοσύνη στους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν και βρέθηκαν στο πλευρό μας»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερη σερί νίκη για Ολυμπιακό και πρώτο διπλό μετά από δύο μήνες