ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε μετά το παιχνίδι.

«Ξέραμε πως η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με γρήγορους παίκτες στην κόντρα επίθεση. Τα πήγαμε αρκετά καλά. Κόψαμε επιθέσεις. Από 'κει και πέρα, ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Πάμε βήμα-βήμα. Θεωρώ πως στο κύπελλο, τίποτα δεν κρίνεται στο πρώτο παιχνίδι».

Πρόσθεσε: «Ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε την κατοχή. Αλλά μόνο με την κατοχή δεν κερδίζεις. Θέλαμε να δώσουμε ρυθμό, το πετύχαμε αυτό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα».

Για τη ρεβάνς ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι έχει σημασία. Δεν είναι τυχαίο που ήρθε 0-0 το παιχνίδι. Πάντα προσέχεις τα μετόπισθεν. Θα δούμε άλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ, αλλά όπως όλοι καταλαβαίνετε είναι και παιχνίδια τακτικής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!