Μέσα από το Instagram του Conference League έγινε γνωστό, πως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ήταν αυτός που έκανε τις περισσότερες επεμβάσεις στις πρώτες αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης.

Για την ακρίβεια ο Έλληνας γκολκίπερ που ήταν καθοριστικός στην αναμέτρηση του «δικεφάλου του Βορρά», με την Μαρσέιγ, κατάφερε να κάνει οχτώ επεμβάσεις, πράγμα που τον έφερε στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Την πεντάδα της λίστας συμπληρώνουν οι Εμβογκό, Κολάρ, Χαϊκίν, με τρείς επεμβάσεις, ενώ τελευταίος και καταϊδρωμένος είναι ο Ρουί Πατρίσιο με δύο επεμβάσεις.

Δείτε το post:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.