Η συγκεκριμένη μέθοδος, όσο «μπελαλίδικη» και χρονοβόρα κι αν σου φανεί, αξίζει τον κόπο. Με λίγη υπομονή, θα φτιάξεις τηγανητές πατάτες που δε θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές ενός καλού μπιστρό - τραγανές απ' έξω, μαλακές και αφράτες μέσα.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Οι τέλειες τηγανητές πατάτες - και πώς να τις πετυχαίνεις πάντα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube