Αποκλειστική συνέντευξη στην ισπανική «Marca» έδωσε ο πατέρας του Χάμες Ροντρίγκες, Γουίλσον. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μπάγερν Μονάχου ενώ έκρινε ως σωστή την απόφαση του Χάμες να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλά έκανε και έφυγε ο Χάμες από τη Ρεάλ. Είναι πολύ χαρούμενος ση Γερμανία. Εχει μια ήρεμη και ήσυχη ζωή και είναι σημαντικό για εκείνον για να αποδίδει στο γήπεδο. Αγαπάει τη Ρεάλ Μαδρίτης και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Ωστόσο το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να φύγει. Είχε χάσει τη χαρά για να αγωνίζεσαι όπως όταν είχε προπονητή τον Αντσελότι. Ο Ζιντάν ποτέ δεν τον εμπιστεύθηκε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση του ποδοσφαιριστή με τον άλλοτε προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης Ζιντεντίν Ζιντάν αναφέροντας:
«Ο Ζιντάν ήταν είδωλο για τον Χάμες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο προπονητής δεν θα αποφασίσει ότι ο γιος μου δεν μπορεί να χωρέσει στην ομάδα του. Ωστόσο ποτέ δεν θα ακούσεις τον Χάμες να μιλάει άσχημα ή να κριτικάρει τον Ζιντάν».

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Μπάγερν Μονάχου:

«Η Μπάγερν είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν φοβάται κανέναν στη διοργάνωση. Αλλά για να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζονται άλλοι παράγοντες όπως τύχη αλλά οι Γερμανοί είναι ικανοί να κερδίζουν».


Επιμέλεια: Σπύρος Κοκότης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube