Συνεχίζονται οι αφίξεις στον ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την πρώτη του σεζόν στη Volley League.

Το πρωί της Δευτέρας (26/8) έφτασαν στο Ηράκλειο οι δύο διεθνείς Κουβανοί που θα στελεχώσουν το σύνολο, ο 23χρονος ακραίος Ιβάν Αντρές Ουρτάδο Μίνα και ο 24χρονος κεντρικός Κέβιν Αλεξάντερ Καραμπαλί, με την Δημήτρη Ζλατιλίδη να τους υποδέχετια.

Τελευταίος παίκτης που αναμένεται να προστεθεί στο κρητικό σύνολο είναι ο Μίλος Τσούλαφιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Μαυροβουνίου και αναμένεται να τον Σεπτέμβριο.

Η πρώτη... άτυπη συγκέντρωση θα γίνει απόψε στις 19:00, καθώς η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ενώ αύριο (Τρίτη 27/8) θα οι παίκτες περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά. Η επίσημη πρώτη της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη (28/8) το απόγευμα στο ΒΑΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τα ημιτελικά της Volley League

Τρέλα για την ευρωκούπα: Sold out ο δεύτερος τελικός του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια στη Γλυφάδα!

Aποσύρθηκε από την ενεργό δράση η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Μάρετ Γκρότες

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Κιαπίνι: «Πιεστήκαμε πολύ από μια ποιοτική ομάδα, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Άγγιξε μυθική ανατροπή, λύγισε στο tie break, αλλά μπορεί την κούπα στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός!

«Ντόπες» των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ομάδα βόλεϊ γυναικών κατά την αναχώρησή της για το γήπεδο του τελικού!

Volley League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική σε playoffs και playouts

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τους «πράσινους» οπαδούς σήμερα στο Πέζαρο ενόψει του τελικού

Παναθηναϊκός: Βγήκαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια της ρεβάνς με Βαλεφόλια

TAGS: ΟΦΗ