Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Λόρενς Ντε Μποκ, ο οποίος θα προστεθεί στο ρόστερ του Άρη με τη μορφή δανεισμού από τη Λιντς.

Ο 26χρονος Βέλγος θα ενισχύσει την αριστερή άμυνα των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης για ένα χρόνο, καθώς δεν υπολογιζόταν από τα «παγώνια» και το συμβόλαιό του τον δεσμέυει έως το 2022.

Ο Ντε Μποκ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Λόκερεν, ενώ πέρασε τα περισσότερα χρόνια του στην Κλαμπ Μπριζ καθώς έμεινε από το 2013 έως το 2018 όπου πήρε μεταγραφή για τη Λιντς.

Την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός από τους Άγγλους στην Οστάνδη, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 23 αγώνες του πρωταθλήματος.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

TAGS: Άρης