Σταθερά τη μοναξιά της κορυφής θα απολαμβάνει για ακόμα μία εβδομάδα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει και της Μπάμπεργκ στη «Megasport Arena» με 81-72, αυξάνοντας το ρεκόρ της στο 16-4 και διατηρώντας παράλληλα διαφορά δύο νικών από τη Φενέρμπαχτσε.

Οι Γερμανοί κατάφεραν να παρουσιαστούν πραγματικά ανταγωνιστικοί μόλις για μία περίοδο, όταν και προηγήθηκαν στο τέλος του δεκαλέπτου (18-19), αλλά μετά οι γηπεδούχοι πάτησαν… γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω.

Με επιμέρους σκορ 21-11 ξέφυγε από την… επίβλεψη του συνόλου του Ηλία Καντζούρη (καθώς ο Αντρέα Τρινκέρι αναρρώνει λόγω πρόσφατης επέμβασης στον ώμο) κλείνοντας στο ημίχρονο στο υπέρ της 39-30 ενώ στην γ’ περίοδο, η ΤΣΣΚΑ δεν ίδρωσε και ιδιαίτερα διατηρώντας τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα (55-46).

Ωστόσο, στην τελευταία περίοδο με ένα ξέσπασμα διάρκειας πέντε λεπτών, εκτόξευσε τη διαφορά στο +18 (68-50), ρίχνοντας τους τίτλους τέλους σε όποιο ενδιαφέρον υπήρχε ακόμα στην αναμέτρηση και το τελικό σκορ να κλείνει στο 81-72, αφού η Μπάμπεργκ κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά.

Κορυφαίος για τους Ρώσους ήταν ο Νάντο Ντε Κολό με 20 πόντους (13/13 βολές) και 8 κερδισμένα φάουλ σε 25’ και τον ακολούθησαν οι Σέρχι Ροντρίγκεθ με 13 πόντους και 6 ασίστ και Κόρι Χίγκινς με 12 πόντους.

Από τους φιλοξενούμενους διασώθηκε ο Ντορέλ Ράιτ με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, αλλά και ο Λούκα Ραντόσεβιτς με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Νίκος Ζήσης είχε σε 15’ 9 πόντους και 2 ασίστ.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το παλεύει ο Γκραντ για Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε με δεμένο χέρι, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του!

Πασκουάλ: «Έχω καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό - Να τους ματσάρουμε στο σκοράρισμα»

Πετρίδης: «Οπωσδήποτε ένα διπλό στην Ισπανία, κομβικός για τον Παναθηναϊκό ο Γκραντ»

Ζέρβας: «Δεν διαλέγει παιχνίδια ο Ολυμπιακός, σίγουρο το πλεονέκτημα με 2/3»

Φουρνιέ: «Πολύ σκληρή ομάδα η Ρεάλ, θα είναι τεράστιο ματς - Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μην προθημεύεστε εισιτήρια από τρίτους, δεν θα γίνονται αποδεκτά»

Γιούλ για Ολυμπιακό: «Εξαιρετικά δύσκολο ματς κόντρα στους πρωτοπόρους - Να είμαστε οξυδερκείς»

Βεζένκοφ: «Δεν κυνηγώ ατομικούς τίτλους - Το τρόπαιο της Ευρωλίγκας είναι στο μυαλό μου»

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Τζόζεφ με Ρεάλ, μοναδικός απών ο Τζόουνς

Μπαρτζώκας για το επεισόδιο με Ντόρσεϊ: «Ήταν στιγμιαίο, δεν είμαι τρελός να θέσω σημαντικό παίκτη εκτός ομάδας»