Νύχτα βγαλμένη από… Σικάγο η αποψινή (2/7) στην Αθήνα!

Μετά το συμβάν με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια, δεύτερο περιστατικό ακολούθησε στους Αγίους Αναργύρους, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας ένοπλος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών!

Αναφορικά με το πρώτο περιστατικό, λίγο μετά τις 21:30, σε πρατήριο καυσίμων στα Κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς μεταξύ των οδηγών δύο αυτοκινήτων, που φαίνεται ότι συγκρούστηκαν!

Κατά τη διάρκεια του καυγά, λοιπόν, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του άλλου άνδρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο συνοδηγός στο όχημα, που δέχθηκε τους πυροβολισμούς, το έβαλε στα πόδια πανικόβλητος, με αποτέλεσμα μέσα στον πανικό του να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο! Ο ένοπλος εξαφανίστηκε από το σημείο, ενώ οι δύο άνδρες έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Λίγο μετά, στους Αγίους Αναργύρους, ένας ένοπλος προσπάθησε να ληστέψει πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Στο σημείο βρέθηκε διερχόμενο περιπολικό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο δράστης κατά πληροφορίες έπεσε νεκρός από τα πυρά, ενώ τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, ό ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα. Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι δύο τραυματίες αστυνομικοί, έχει μεταβεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. τα δύο περιστατικά δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, ενώ αναζητείται ο ένοπλος, που άνοιξε πυρ στα Κάτω Πατήσια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραγωδία με φωτιά στην Αγία Παρασκευή: Βρέθηκε απανθρακωμένο άτομο στο σαλόνι

Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία - Αναλυτική πρόγνωση για κάθε περιοχή

Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και το sportfm.gr σας εύχονται «Καλό Πάσχα»

Με ομπρέλες η Ανάσταση - Με άστατο καιρό το ψήσιμο του οβελία αύριο Πάσχα- Πού θα βρέξει

Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως: Από το αεροδρόμιο στο μετόχι του Παναγίου Τάφου και σε όλες τις Μητροπόλεις

Κουτσούμπας: «Το τέλος του Γολγοθά κι η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια με δυνατό ΚΚΕ»

Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των «καταζητούμενων προσώπων» της Ρωσίας

Θανάσης Ευθυμιάδης: Το συγκινητικό αντίο του... Αντώνη στην Αννα Παναγιωτοπούλου

Σοκαριστικό ατύχημα στην πρώτη Ανάσταση της Κέρκυρας: «Έφαγε» τον μπότη στο κεφάλι- Δείτε βίντεο

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το Πάσχα: Η σκέψη μας, στους αδύναμους και στους ένστολους