«Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί ότι αφαίρεσε την ζωή των παιδιών της» δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος, ένας εκ των δύο συνηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την πολύωρη απολογία της στον Ειαγγελέα, κατηγορούμενη για τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο κος Παπαδόπουλος συνόψισε πως η κατηγορούμενη προβάλλει ερωτήματα κι επιχειρήματα που δεν βρήκαν ούτε και σήμερα πειστική απάντηση.

Μετά από μια ανακριτική διαδικασία που ξεπέρασε σε διάρκεια τις εννέα ώρες, η κατηγορούμενη εξέθεσε την θέση της σε σχέση με την κατηγορία και αρνείται τα πάντα, δήλωσε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τον κο Παπαδόπουλο η δικογραφία αφήνει κάποια κενά κι ερωτηματικά.

«Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση των αρχών, θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας για να βρούμε την προέλευση της κεταμίνης» ανέφερε μεταξύ άλλων προσθέτοντας πως η Πισπιρίγκου εκτιμά ότι η προέλευση της ουσίας θα «δείξει» τον δολοφόνο.

«Υποβάλλαμε αίτημα να ζητηθεί έγγραφη απάντηση από το Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με το εάν υπάρχει διαθέσιμη τελικά αυτή η φαρμακευτική ουσία στο νοσοκομείο» είπε μεταξύ άλλων.

Στη φυλακή οδηγείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε για όσα της καταλογίζονται στην δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες όταν της ανακοίνωσαν την απόφαση, η 33χρονη δάκρυσε. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η Πισπιρίγκου δεν είχε ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, επίσης δεν έκανε καμία αναφορά στον σύζυγό της.

Παράλληλα, δεδομένης της ώρα κατά την οποία κρίθηκε εν τέλει προφυλακιστέα, αποφασίστηκε πως απόψε θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γαλλία: Ξεκίνησε η κεντρική πορεία στο Παρίσι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Δακρυγόνα και κανόνια νερού σε διαδηλωτές

Μερτς: «Τεράστια απειλή» για τη Γερμανία η Ρωσία - Προειδοποιεί για προσπάθειες αποσταθεροποίησης

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του