Λάθος… στόχους φαίνεται πως διάλεγε ένας 40χρονος διαρρήκτης που δρούσε τους τελευταίους τρείς μήνες στην Πάτρα! Από τα εννέα καταστήματα που είχε χτυπήσει, δεν είχε καταφέρει να βγάλει ούτε καν 300 ευρώ και μάλιστα στην τελευταία του «δουλειά» συνελήφθη!

Ήταν και η πρώτη φορά που είχε συνεργό ο οποίος πρόλαβε να το σκάσει, αντίθετα με τον 40χρονο που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας μετά από ολιγόλεπτες αναζητήσεις και συνελήφθη, όταν διέρρηξαν με αιχμηρό αντικείμενο τη γυάλινη πόρτα ενός αρτοποιείου και άρπαξαν 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Ο δράστης δεν είχε πάνω του τα χρήματα, που είχε πάρει ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του ο οποίος αναζητείται. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 40χρονος είχε διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο τις γυάλινες πόρτες από άλλα οκτώ καταστήματα, αλλά συνολικά είχε αρπάξει μόλις 295 ευρώ! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβαθμίζεται σε πορτοκαλί η προειδοποίηση της ΕΜΥ – Ισχυρές καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο

Η Αθήνα γιορτάζει τον Πολιούχο της: Πλήθος πιστών προσκυνά στον ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναζητήσεις για «αντίδοτο στην προποφόλη» και «μυδρίαση» στα κατασχεμένα κινητά

Έσβησε η φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μεταξουργείο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Κρήτη: «Πρωτόγνωρη ένταση των καιρικών φαινομένων» - Συσσώρευση υδάτων, απαγόρευση κυκλοφορίας

Εφορία: Πώς κόβονται έως και στο μισό τα πρόστιμα - Τα 5 «παράθυρα» για τους οφειλέτες

FlyDubai: Το ανησυχητικό παρελθόν του συγκυβερνήτη - Είχε αποκλειστεί στο Ομάν για εξτρεμιστικές απόψεις

Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μεταξουργείο – Διακοπή κυκλοφορίας στην Κεραμεικού

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες στην Κρήτη και θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Κρήτη: Κύκλωμα trafficking έφερνε γυναίκες από τη Ρουμανία και τις εξέδιδε – Τρεις συλλήψεις, αναζητείται 31χρονος