Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Χριστίνα που έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών αναμένεται να πουν σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών συγγενείς και φίλοι.

Οι γονείς της πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της 14χρονης, δίνοντας με αυτόν τον τρόπου ζωή σε συνανθρώπους μας.

Σύμφωνα με το thebest.gr η οικογένεια της 14χρονης Χριστίνας παρακαλεί όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους.

H 14χρονη νοσηλευόταν αφότου έπεσε θύμα τροχαίου, στην περιοχή του Ρίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με ΙΧ.

Την ίδια στιγμή, ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός της 14χρονης από το σχολείο της, το 15ο Γυμνάσιο. Μιλούν όλοι για ένα καλοσυνάτο κορίτσι, γεμάτο ζωή και αδυνατούν να πιστέψουν πως πλέον δεν είναι ανάμεσά τους.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριας της Γ΄ τάξης του 15ου Γυμνασίου Πάτρας, Χριστίνας Γαρουφαλή, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σε όλους μας βαθιά θλίψη, που δύσκολα μπορούμε να την αποτυπώσουμε σε λίγες γραμμές. Θυμόμαστε τη Χριστίνα ως ένα κορίτσι καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή και έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε στο μυαλό μας.

Στη μνήμη της, δεσμευόμαστε ότι, ως σχολική κοινότητα, θα δραστηριοποιηθούμε με κάθε τρόπο για να μην χαθούν άλλα παιδιά στους δρόμους της χώρας μας.

Καλό ταξίδι Χριστίνα…

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 15ου Γυμνασίου Πάτρας»

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς