Βαρύ πένθος στην Πάτρα και στο ελληνικό μπάσκετ, μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 16χρονο αθλητή της Παναχαϊκής και στον 52χρονο πατέρα του.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας, Ηλίας Κωνσταντίνος Γκέκας, άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής (31/5), ενώ ο πατέρας του υπέκυψε επίσης στα τραύματά του. Η μηχανή στην οποία επέβαιναν εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κιγκλιδώματα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την περιοχή.

Το δυστύχημα φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του πατέρα, με το υλικό να βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών για διερεύνηση.

Η Παναχαϊκή, η τοπική κοινωνία και ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος θρηνούν για την απώλεια ενός παιδιού που είχε όλο το μέλλον μπροστά του και ενός πατέρα που βρισκόταν στο πλευρό του σε κάθε του βήμα.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον ανακριτή σήμερα ο Βαγγέλης Λιόλιος – Αρνείται τις κατηγορίες

Stoiximan GBL: Για το απόλυτο στην Πάτρα ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός - Ενδιαφέρουσα μάχη στη Ρόδο

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Η δημιουργία «στρατού» και το πολυτελές ξενοδοχείο - Τι θα υποστηρίξει ο Λιόλιος

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζουν αήττητοι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολα στη διπλή εβδομάδα Ρογκαβόπουλος, Μαντζούκας - Δεν είμαστε ρομπότ» -Τι είπε για τους τραυματίες

Ο Παπαθεοδώρου πήγε να πέσει από την καρέκλα του μετά το μοιραίο λάθος του Γουόκερ!

Παπαθεοδώρου για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Ήταν απαραίτητο να συμβεί για να ξεβρωμίσει»

Ομπράντοβιτς: «Σλούκας και Ναν θα χρειαστούν χρόνο προκειμένου να είναι στο 100%»

Σοβαρεύτηκε στο 4ο δεκάλεπτο και έκανε το 4/4: Τα highlights από το Παναθηναϊκός-Καρδίτσα

Πάτησε γκάζι στο φινάλε και λύγισε τη μαχητική Καρδίτσα ο καταπονημένος Παναθηναϊκός!