Την πρόσληψη του Μπεσνίκ Χάσι αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας η διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, σε μία πρώτη κουβέντα που είχε ο Κοσοβάρος προπονητής με τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ουσίγιος, φέρεται να ζήτησε πέντε «ενδεκαδάτους» ποδοσφαιριστές.

Έναν στόπερ, ένα «εξαροοκτάρι», έναν σέντερ φορ, έναν πολύ καλό εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ. Περισσότερα, όμως, θα προκύψουν στις συζητήσεις που θα έχουν ο Χάσι με τον Ουσίγιος και τον Γιάννη Βρέντζο μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Όσον αφορά το ρόστερ, ο 45χρονος τεχνικός θεωρεί ότι τουλάχιστον 17 παίκτες από το υπάρχον ρόστερ και τους δανεικούς μπορούν να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας, η οποία σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση και οι ιθύνοντες του συλλόγου παρουσιάζονται έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία του, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»