Τις επαφές του ΠΑΟΚ με την Φενέρμπαχτσε για την παραμονή του Μίροσλαβ Στοχ αποκαλύπτει ο τουρκικός Τύπος.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ανήκει στη «Φενέρ» (δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια) και οι Θεσσαλονικείς φέρονται να συζητούν το ενδεχόμενο αγοράς των δικαιωμάτων του.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις από πλευράς διεθνούς άσου και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρούμπιν Καζάν αναγκάζει τους Τούρκος να ζητούν αρκετά χρήματα για την παραχώρησή του.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης συζητά το ενδεχόμενο πώλησής του, μόνο αν εισπράξει το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.

Χρήματα που δύσκολα θα δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ακόμη και αν χρειαστεί να ξεπεράσει τους Ρώσους (που δεν αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους… κωλύματα), κάτι που δυσκολεύει αρκετά την παραμονή του Στοχ στη συμπρωτεύουσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκούλας - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.