Γνωστός στις αρμόδιες αρχές για την αναζήτηση υλικού σχετικά με παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο ήταν εδώ και 5 χρόνια ο γνωστός και πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικών και εφηβικών βιβλίων, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίων.

Ο 55χρονος συγγραφέας κατέβαζε συνεχώς και αποθήκευε πορνογραφικό υλικό με παιδιά κάτω των 12 ετών, το οποίο αλίευε ακόμα και από το «σκοτεινό διαδίκτυο» – ο παράδεισος των παιδόφιλων και παιδοβιαστών λόγω της ανωνυμίας.

Διαβάστε σχετικά: Δικηγόρος συγγραφέα σε ΣΚΑΪ: Το υλικό που κατέβασε προκαλεί αποστροφή και στον ίδιο, το χρειαζόταν για βιβλίο

Η δράση του στο διαδίκτυο ήταν γνωστή στις αρχές εδώ και 5 χρόνια – όπου σποραδικά κατέβαζε διάφορα βίντεο αλλά όχι ξεκάθαρα πορνογραφικά σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στο «Πρωινό μας».

Όμως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σήμανε «κόκκινος» συναγερμός τον τελευταίο χρόνο, όταν ο κατηγορούμενος άρχισε να κατεβάζει και να αποθηκεύει συνεχώς «σκληρά αρχεία παιδική πορνογραφίας, τόσο από το ανοικτό όσο και το «σκοτεινό» διαδίκτυο.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του βρέθηκαν 2 σκληροί δίσκοι με πάνω από 100 βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube