Ημέρα μνήμης είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό, καθώς σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας, που όμως δεν τον κράτησαν στιγμή μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, την οποία υπηρέτησε από διάφορα πόστα για 67 χρόνια!

Το 1953, σε ηλικία 18 ετών, πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε έως το 1962, όταν κι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δράση. Κατέκτησε πέντε σερί πρωταθλήματα (απ’ το 1955 έως το 1959) και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις.

Μετά τη λήξη της καριέρας του, παρέμεινε κοντά στον Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία εικοσαετία πριν τον θάνατό του είχε διοικητικό ρόλο είτε ως αντιπρόεδρος είτε ως γενικός αρχηγός της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παγκάκης: «Το ''αντίο'' στη Λεωφόρο και οι σκέψεις Μπενίτεθ για την ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Φρεσκάρει τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου για να φορτσάρει στο τέλος»

Η ΑΕΚ προειδοποιεί τον κόσμο: «Μετράμε αντίστροφα για τη στέψη, ωστόσο απαιτείται προσοχή απ’ όλους»

Τσανάκας: «Μίνιμουμ στόχος η δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό-Φαβορί για 11άδα ο Ταρέμι»

Κετσετζόγλου: «Μόνο ο Ολυμπιακός μπόρεσε να ανταγωνιστεί την ΑΕΚ - Ο Στρακόσα έπαιζε στα τελευταία ματς με πρόβλημα»

«Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να επεκτείνει το συμβόλαιο του Γιόβιτς»

Ιταλός ρεπόρτερ: «Έντονο ενδιαφέρον Γιουβέντους για Πιρόλα, έχουν γίνει ήδη επαφές»

«Το δεύτερο σπίτι μου»: Καραγκούνης, Γκούμας και Τσίμας αποχαιρετούν τη Λεωφόρο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Το τελευταίο βράδυ στη Λεωφόρο, με τον Δικέφαλο να ψάχνει Champions League

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Κιτρινόμαυρη φιέστα τίτλου στη γιορτινή Νέα Φιλαδέλφεια, με στόχο τη 2η θέση οι ερυθρόλευκοι