Η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία του Φερνάντο Σάντος με την Μπεσίκτας στο τουρκικό πρωτάθλημα ήταν μια… παταγώδης αποτυχία! Διότι η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού γνώρισε τη συντριβή από την προτελευταία της βαθμολογίας, Πεντίκσπορ, με 4-0.

Η Πεντίκσπορ η οποία είχε να γευτεί τη χαρά των τριών βαθμών στη Super Lig από τις 11 Νοεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει 1-0 εντός έδρας της Σαμσουνσπόρ. Μάλιστα, παρά το τρίποντο, οι γηπεδούχοι παραμένουν προτελευταίοι στη βαθμολογία, αλλά αναρριχήθηκαν και μπορούν να ονειρεύονται πως η κατάστασή τους θα αλλάξει στη συνέχεια της σεζόν.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους οι Ακμπουνάρ και Μάμε Τιάμ (σσ. ο πρώην του ΠΑΟΚ), έχοντας συμμετοχή στα γκολ της ομάδας τους. Ο Ναγίρ στο 4’ άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Τιάμ, με τον Ακμπουνάρ στο 70’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος έγινε δημιουργός για το 3-0 του Μάμε Τιάμ στο 74’, αλλά και για το 4-0 που διαμόρφωσε ο Νούνο Σεκέιρα στο 82ο λεπτό.

Για την Πεντίκσπορ αγωνίστηκε επίσης ο Κάπελ που έχει περάσει από τον Παναιτωλικό και ο Τιράμ που έχει φορέσει τη φανέλα των Κέρκυρα και Ιωνικού, ενώ ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Αίγυπτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube