Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή τον Ερυθρό Αστέρα για την 8η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Euroleague σε μια αναμέτρηση που η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «πράσινους» όπως εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, μίλησε για τον επικείμενο αντίπαλο της ομάδας του, στάθηκε στους τραυματισμούς του «τριφυλλιού» και ανέφερε πως ο Παππάς θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ενάμιση μήνα, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι οι παίκτες του θα σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων.

«Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε. Επιβάλλεται να νικήσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας παίρνει ενέργεια από την άμυνα του, φεύγει στον αιφνιδιασμό, πάει μέχρι το καλάθι. Βρίσκει ρυθμό μέσα από αυτό με τους παίκτες του να μάχονται συνέχεια σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας. Δικός μας οδηγός, όμως, πρέπει να είναι το πρώτο ματς στη Σερβία γιατί εκεί είχαμε μπει αρκετά σοφτ στο ξεκίνημα, αλλά βελτιώσαμε την άμυνά μας στη συνέχεια και πήραμε τη νίκη. Είμαστε καλύτεροι ποιοτικά. Τα παιδιά θα είναι εκεί που πρέπει να είναι. Στο ύψος των απαιτήσεων», είπε αρχικά ο «Άρτζι» και συνέχισε αναφερόμενος στον τραυματισμό του Νίκου Παππά:

«Ο Παππάς έχει το ντράιβ στα χαρακτηριστικά του. Και τότε είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Τα νεότερα είναι ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Θα πάει στο εξωτερικό, σε γιατρό ειδικευμένο σε τραυματισμούς στον αγκώνα. Έχει πρόβλημα στον δεξιό αγκώνα. Δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερο για το χρόνο απουσίας. Μίνιμουμ ενάμιση μήνα, ίσως και να είναι παραπάνω. Θα μας πει ο γιατρός, αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις. Μπορεί να είναι και περισσότερο».

Όσο για την συμμετοχή των Λάσμε και Μαυροκεφαλίδη; «Ο Λάσμε θα είναι κοντά μας, όπως και να είναι. Περιμένουμε και τον Λουκά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έχει κάνει προπόνηση απ' το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτογλου στο sport-fm.gr: «Δεν επιτρέπονται τα εύκολα λάθη σε κλειστά παιχνίδια - Ο Σλούκας μιλάει με τις πράξεις του»

Ευρωλίγκα: Με διπλό Ταϊρίκ Τζόουνς το Top-10 της Ευρωλίγκας!

Ο μαέστρος Σλούκας και οι τρομεροί Γκραντ, Χολμς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν

Σερέλης: «Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ήμασταν καλοί αμυντικά - Είχαμε παραπάνω πίεση απ' ότι έπρεπε»

Μήτογλου: «Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε και το ταλέντο μας - Θαυμάζω τον Σλούκα, είναι... καθηγητής»

Αταμάν: «Ο Σλούκας είναι νικητής, ξέρει πως χωρίς τον Ναν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση»

«Κρατάει την επαγγελματική νίκη και Σλούκα, Γκραντ, Χολμς ο Παναθηναϊκός»: Το σχόλιο Πετρίδη από τη Λιόν

MVP της 25ης αγωνιστικής ο Σλούκας: «Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η νίκη»

Αταμάν: «Κυριαρχήσαμε όμως κάναμε γελοία λάθη στο τέλος - Κάποιοι παίκτες έκαναν ντροπιαστικό παιχνίδι»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Επέστρεψε στις νίκες και συνεχίζει το κυνήγι της τετράδας ο Παναθηναϊκός