Ο «Αρτζι» στάθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του σε αυτό το διάστημα, στα πολλά κλεψίματα και στις σωστές μεταβιβάσεις, περιμένοντας την επιστροφή του Μάντζαρη και την ενσωμάτωση των νέων παικτών.

Αναλυτικά: «Η διαφορά μας στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ανεβάσαμε το κομμάτι της άμυνας, είχαμε διάθεση, κλέψαμε μπάλες. Κάναμε 9 κλεψίματα και πασάραμε την μπάλα σωστά. Αυτό είναι το στοιχείο που έκανε τη διαφορά και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Πλέον, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ενσωματώσουμε τα καινούργια παιδιά, περιμένουμε και τον Μάντζαρη, είχαμε 15 ημέρες έξω τον Μπουρούση. Θέλουμε να μπουν τα παιδιά, να δουλέψουμε όλοι μαζί, γιατί δεν έχουμε βρεθεί μαζί, ώστε να "δέσουμε" ως ομάδα και να βρούμε το ρυθμό μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Κρις Τζόουνς, ξεκάθαρο όχι του Ερυθρού Αστέρα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: Μήνυμα στον ιδιοκτήτη του Άρη και αιχμές για τους Αγγελόπουλους και το σκάνδαλο στο μπάσκετ