Στη νευρικότητα και την αστοχία των παικτών του απέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

«Η Μακάμπι ήταν καλύτερη. Είχε τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς είχαμε αγωνιστικότητα αλλά δεν παρουσιάσαμε την απαραίτητη υπομονή στην επίθεση, χάνοντας πολλά λέι απ. Προσπαθήσαμε και στον τομέα των ριμπάουντ αλλά τα λάθη που κάναμε στις κρίσιμες στιγμές επέτρεψαν στη Μακάμπι να πάρει τη νίκη. Ήμασταν νευρικοί και το πληρώσαμε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Εμείς κρινόμαστε ως ομάδα και όχι ως μονάδες. Τα πάντα είναι ομαδική προσπάθεια. Είχαμε κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά επιμένουμε στο να κρινόμαστε σαν ομάδα».

Όσο για τα 18 επιθετικά ριμπάουντ της ομάδας του, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν στον επιθυμητό βαθμό, είπε: «Για να έχεις πολλά επιθετικά ριμπάουντ πρέπει να είσαι άστοχος. Είναι προαπαιτούμενο. Χάσαμε πολλά λέι απ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό στην έκβαση του αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός