Θα ρίξει ρυθμούς ο Παναθηναϊκός ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, όπως τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» σχολίασε την ένταση των τελευταίων προπονήσεων της ομάδας, αλλά και την σημασία που δείχνει στη διαχείριση παικτών που βρίσκονται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

«Είχαμε το μυαλό μας πώς να διαχειριστούμε κάποια παιδιά που είναι πολύ πίσω από φυσική κατάσταση. Θέλουμε να βγάλουν ενέργεια ειδικά στο κομμάτι της άμυνας για όσο αντέχουν αλλά και στην επίθεσή μας.

Είμαστε πίσω σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να διαχειριστούμε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τους τραυματισμούς μας. Είμαστε πίσω γιατί πολλά από τα παιδιά μας δεν είναι εκεί που πρέπει από φυσική κατάσταση.

Δουλέψαμε με μεγάλη ένταση χθες και προχθές. Πλέον θα ρίξουμε τους ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα της Παρασκευής. Πρέπει να διαχειριστούμε ότι 4-5 παιδιά είναι πολύ πίσω σε αυτό το κομμάτι της φυσικής κατάστασης
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Αιχμηρός Τρινκιέρι: «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν συνεχώς διαβάζατε ότι η εταιρεία σας ψάχνει κάποιον για τη θέση σας»!

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!

Γιαπλές: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ανησυχητική εικόνα - Μόνο από... AI τέτοιο πρόγραμμα»!

Χάτζινς: «Αν παραμείνουμε ενωμένοι, θα έχουμε ένα καλό μέλλον μέχρι να επιστρέψει ο Τζέντι»

Το ξεχωριστό τετ-α-τετ της κυρίας Χάιδως με τον διαιτητή Τηγάνη στο Ιβανώφειο

Τρινκιέρι για το ιστορικό ξεκίνημα ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσουν οι αριθμοί - Είμαι χαρούμενος, αλλά αυτό δεν είναι τίτλος»

Τα highlights από την ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ επί των Vikos Φalcons