Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις, εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως έπειτα από τρεις μήνες θα φτάσουν στο πικ τους οι «πράσινοι».

«Είχαμε ένα θέμα με τα τρία παιδιά που ήρθαν τώρα από την Εθνική Ομάδα. Η διαφορά που είχαμε σήμερα ήταν η ένταση που είχαμε στην άμυνα, στο ριμπάουντ, στο τρέξιμο και μπορέσαμε να σκοράρουμε πιο εύκολα. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η νοοτροπία μας, αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Το θέμα είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα μπορέσουμε να κάνουμε όλοι μαζί προπονήσεις για να μπορούν τα παιδιά να αφομοιώσουν αυτά που θέλουμε», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί της Φενέρ.

Για το πότε θα είναι έτοιμοι οι «πράσινοι»: «Η ομάδα καλείται μέσα από τις συνθήκες που υπάρχουν και σιγά σιγά μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις να βελτιώνεται για να είναι έτοιμη για το υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκες. Τα λιγότερο διάστημα που πρέπει να περάσεις για να φτάσει εκεί που θέλεις, είναι τρεις μήνες. Οι ομάδες χτίζονται, δεν μπορείς να πατήσεις το κουμπί και όλοι να παίζουν σαν ένας, αλλά μετά από τρεις μήνες θα μπορούμε να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι».

Για την εμφάνιση του Καλάθη: «Ο Νικ είναι η μηχανή της ομάδας και καλείται να παίξει μαζί με δύο καινούρια παιδιά που δεν είχε παίξει ούτε στην προπόνηση, αλλά είναι ένα παιδί με πολύ μεγάλη ικανότητα, που είναι ηγέτης της ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube