Το ερχόμενο παιχνίδι με την Βαλένθια σχολίασε, στις καθιερωμένες δηλώσεις, ο Αργύρης Πεδουλάκης, τονίζοντας τους κινδύνους που υπάρχουν για τους «πράσινους».

«Όπως όλες οι ομάδες της Euroleague, η Βαλένθια είναι υψηλού επιπέδου. Κάθε αγωνιστική πρέπει να είσαι σοβαρός και να βγάζεις ενέργεια, γιατί κάθε ματς κρύβει κινδύνους», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ για τη νίκη επί της Εφές είπε:

«Στο παιχνίδι αυτό ήμασταν αρκετά καλοί. Και τα τρία μας γκαρντ ήταν σε καλή μέρα, πήραν σωστές αποφάσεις. Ήμασταν εύστοχοι και γι' αυτό κάναμε μία καλή νίκη».

Όσο για τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς: «Είναι ένα παιδί που παίζει και πρόσωπο και πλάτη και αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο. Έχουμε καταστρώσει κάποια πλάνα, αλλά έχουμε και plan B».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μένει στην Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!