Ανένδοτος στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο και το μπάσκετ είναι ο Ηλίας Λιανός.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ επί μία δεκαετία τις επόμενες μέρες θα παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη και ο ορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου φαντάζει μονόδρομος για την επόμενη μέρα στο μπασκετικό τμήμα, αφού φαντάζει από δύσκολο ως απίθανο να εμφανιστεί κάποιος άνθρωπος για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Αυτό αυτομάτως μεταφράζεται σε σημαντικό περιορισμό του μπάτζετ της ομάδας και κατέβασμα του πήχη των προσδοκιών που ήταν πολύ ψηλά τα προηγούμενα χρόνια λόγω της ασφάλειας που παρείχε η παρουσία του Ηλία Λιανού.

Πάντως αποχωρώντας θα έχει τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στην ομάδα (λιγοστές οι εκκρεμότητες, αφού είναι από τους συνεπέστερους στις πληρωμές μεταξύ των ελληνικών ΚΑΕ) και δεν αποκλείεται μελλοντικά να παρέχει στην ομάδα κάποια οικονομική βοήθεια, αλλά όχι σαν μέτοχος πλέον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!

«Καζάνι που βράζει» ο κόσμος του Πανιωνίου, οπαδοί κατά πάντων: «Πέφτουμε και γελάνε»!

Επιβίωσε στο θρίλερ της Γλυφάδας ο Προμηθέας, συνέχεια στον... εφιάλτη του Πανιωνίου!

Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα highlights από το θρίλερ στο Ιβανώφειο και του σπουδαίου διπλού του Άρη επί του Ηρακλή