Με τη Βαρέζε θα αναμετρηθεί το βράδυ της Τρίτης (13/10, 21:00) το Περιστέρι Betsson για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League στην Itelyum Arena θέλοντας να κάνει το 4/4 στις επίσημες υποχρεώσεις του.
Οι «κυανοκίτρινοι» ξεκίνησαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με την εντός έδρας νίκη επί της Μπάμπεργκ και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντ στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.
«Πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι με τη Βαρέζε πρέπει απλώς να μπουμε στο γήπεδο και να βγάλουμε την ίδια ενέργεια που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα με την Μπάμπεργκ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομάρ Πέιν για την συνάντηση με την ιταλική ομάδα.
«Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε μέσα στο ματς μέχρι το ημίχρονο και αν στη συνέχεια παίξουμε όπως ξέρουμε στην άμυνα μας ανεβάζοντας την απόδοση μας στην επίθεση, θεωρώ πως μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη από την Ιταλία. Ξέρουμε πως η Βαρέζε είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε αυτό το στοιχείο να το εκμεταλλευτούμε για να τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε ο Αμερικανός σέντερ.