Πειθαρχική δίωξη «…δίωξη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ» άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, σε βάρος Καλλονής και Ατρομήτου, καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι μπήκε στο μικροσκόπιο της UEFA ως ύποπτο για χειραγώγηση.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για την τελευταία αγωνιστική της Super League στις 10 Μαΐου, οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί και οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 83’.

Παράλληλα, για τον ίδιο λόγο διώκονται Ερμιονίδα και Αχαρναϊκός για το παιχνίδι τους για τα play out της Football League στις 3 Μαΐου (3-1).

Πάντως δεν έχει πειθαρχική δίωξη σε πρόσωπα κι έτσι αναμένεται απαλλαγή των εμπλεκόμενων ομάδων, καθώς ο νυν πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει την εμπλοκή τουλάχιστον τριών παικτών για να προκύψει υπαιτιότητα της ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Λεβαδειακός: Μονομαχία αποδείξεων στην ψυχρή και άδεια Νέα Φιλαδέλφεια

Άρης-Κηφισιά: Με στόχο την επιστροφή στα τρίποντα και τις καλές εμφανίσεις

ΑΕΛ Novibet-ΠΑΟΚ: Βυσσινί εμπόδιο σε κουρασμένη ομάδα

Πανσερραϊκός-Βόλος: Μονομαχία ντεφορμαρισμένων στις Σέρρες

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το καλοδουλεμένο σύνολο και η πρόκληση των «πράσινων»

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!