Εξηγήσεις κλήθηκαν να δώσουν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Η δίωξη στους «ερυθρόλευκους» αφορά στην θέση της ΠΑΕ μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σε αυτή αναφέρεται πως «… η πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013».

Όσον αφορά στη δίωξη στον Φώτη Κωστούλα, έγινε για τις δηλώσεις που έκανε κατά της διαιτησίας και όχι μόνο μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Λεβαδειακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη

Έντονη δυσαρέσκεια σε Άρη και Ηρακλή για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Πέθανε ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π Δημήτρης Γούναρης

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα εισιτήρια στη Λιβαδειά

Μάριους: «Ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίζει στον Ολυμπιακό - Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Μπλόκο από τον Βρούτση για τη μετακίνηση φίλων του Ηρακλή στο «Κλ. Βικελίδης»