Πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο πρωτοδικών, Δημήτρη Σκουτέρη, άσκησε η επιθεωρήτρια των δικαστηρίων, σύμφωνα με τη ''dikisports.blogspot.gr''.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η δίωξη ασκήθηκε για την απόφαση του Δημήτρη Σκουτέρη να γνωστοποιήσει την απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τα ξημερώματα Κυριακής, λίγο πριν τη 1.

Ακούστε τι μετέδωσε ο Κυριάκος Θωμαϊδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«O ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Άτλας για την πώληση του Σάντσες»

Τσάπρας: «Πολύ ωραίο το κλίμα στην ομάδα, οι νέες φανέλες είναι τρομερές»

Παναθηναϊκός: Συνολικής διάρκειας 120 λεπτών το φιλικό με τη Ραπίντ Βιέννης

Καρβουνιάρης: «Τι ισχύει με Γιόβιτς, Ζίνι και Ζούμπκοφ - Αυτοί έχουν ξεχωρίσει έως τώρα στην προετοιμασία»

Παναθηναϊκός: Η βασική εμφάνιση, η λεπτομέρεια στο σήμα και η τεράστια ανταπόκριση που… έριξε ήδη το e-shop!

Αναστασίου: «Θα είναι δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες - Να παίζουμε ποδόσφαιρο που ο κόσμος θα χαίρεται να το βλέπει»

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Τάχα Άλι - Ενσωματώνεται άμεσα στον ΠΑΟΚ!

Φύσσας-Σεϊταρίδης: «Φοράτε τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, χρειάζεται αγάπη, πάθος, αφοσίωση»

Τσακίρης: «Το ερωτηματικό με Γκεοργκίεφ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα και τα όσα ισχύουν με Ζοάο Μάριο»

Τσανάκας: «Έκλεισε ο Ρόκα και ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού»