Ο Φακούντο Πελίστρι έδωσε σύνθημα αντίδρασης για τον Παναθηναϊκό μετά το 3-0 από την ΑΕΚ, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία για το Europa League.

«Ήταν ένα βαρύ χτύπημα, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για να αποσπάσουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση», τόνισε ο Ουρουγουανός εξτρέμ.

Για το τι έχουν συζητήσει οι παίκτες μεταξύ τους για την εικόνα της ομάδας και τι μήνυμα στέλνουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού, είπε: «Οι παίκτες έχουμε πρώτοι τη συναίσθηση και συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά. Οι φίλαθλοι θέλουμε να ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα θα μπαίνουμε με ψηλά το κεφάλι για να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει. Υπάρχουν στον αθλητισμό δύσκολες στιγμές, αλλά εμείς θέλουμε να δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη μακρά του απουσία λόγω τραυματισμού είπε: «Πράγματι, ήμουν για μια μεγάλη περίοδο αναγκασμένος να απέχω. Είναι δύσκολο να μην μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου. Τώρα όμως είμαι απολύτως καλά. Θέλουμε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και να δώσουμε τις μάχες μας σε όλα τα μέτωπα. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι και κοιτάζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγώνα με τη Φερεντσβάρος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μύθου: «Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση - Περιμένουμε όλοι με χαρά και ανυπομονησία το ματς»

Λίσι: «Δεν νιώθω άγχος, νιώθω χαρά - Ο Κωνσταντέλιας είναι φανταστικός παίκτης»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Από τους πιο επικίνδυνους παίκτες ο Κωνσταντέλιας - Τα πάντα είναι στο χέρι μας»

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου

Προβληματισμός και αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ για τους Πολωνούς διαιτητές της ρεβάνς με Ντιναμό Κιέβου!

Πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ: Στραβοπάτημα για τη Χάμαρμπι

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ: Σάλος στην Ουκρανία και κίνδυνος τιμωρίας

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει τις προκρίσεις, ο Λίσι έστειλε μήνυμα - Σε τρελά κέφια ο Κωνσταντέλιας»