Τώρα, προκάλεσε τον αποκλεισμό της Ατλέτικο Μαδρίτης από τη συνέχεια του φετινού Champions League, με τη Ρεάλ να ευνοείται και να περνά στα προημιτελικά χάρη στην απόφαση του VAR και την εξέταση του πέναλτι του Άλβαρες για τη διπλή επαφή.

Πίσω στο 2023, η Ρίβερ Πλέιτ και ο Σολάρι, σε ματς με την Ίντερ ντε Πόρτο Αλέγκρε, είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με την ίδια απόφαση από τον VAR και τον κανονισμό, ώστε να μη μετρήσει γκολ στη διαδικασία από την άσπρη βούλα.

Και τότε είχε κοστίσει πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Libertadores, με τον Αργεντινό επιθετικό να σκοράρει, να φεύγει προς τη σέντρα πιστεύοντας πως έχει κάνει τη δουλειά του, αλλά η τεχνολογία τον σταμάτησε. Πέφτοντας, ο ποδοσφαιριστής της Ρίβερ είχε κάνει διπλή επαφή με την μπάλα κι έτσι χρεώθηκε αστοχία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απολογήθηκε στην UEFA ο Πρεστιάνι - Είπε πως έκανε ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους!

Σε δημοπρασία η φανέλα που φορούσε ο Πρεστιάνι από το... επεισοδιακό ματς με τη Ρεάλ

Ροντινέι: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του εκτός έδρας ματς με τη Λεβερκούζεν

Έξαλλοι στην Ίντερ με τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Μπόντο, έκαναν επίσημα παράπονα στην UEFA

Το μήνυμα του Πιρόλα: «Είμαι καλά και να θυμάστε, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Οι απορίες για τη διαιτησία από τον Καραπαπά και το μήνυμα για τη ρεβάνς με Λεβερκούζεν

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει άμεσα να ξαναβρεί αυτό που έχει χάσει μέσα στο Καραϊσκάκη»

Το μήνυμα υπερηφάνειας του Ολυμπιακού για το πάθος και την καρδιά των Ρέτσου & Πιρόλα

Σταματέλος: «Μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω ο Ολυμπιακός και πλέον η ρεβάνς έγινε δύσκολη»