Η ώρα του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League ανάμεσα στη Σίτι και την Τσέλσι έφτασε (29/5, 22:00) και ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, αποκαλύπτοντας πώς θα διαχειριστεί το άγχος που έχουν ορισμένοι παίκτες του.

«Ξέρω ακριβώς τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε, με ποιον θα παίξουμε. Ξέρω ακριβώς τι θα τους πω. Τα παιδιά που είναι ανήσυχα και νευρικά, θα τους πω ότι είναι φυσιολογικό. Πρέπει να το διαχειριστούν αυτό. Είναι μια απίστευτη εμπειρία που είμαι εδώ, δεν περίμενα ποτέ όταν ξεκινούσα την καριέρα να παίζω ούτε έναν τελικό. Είμαστε τόσο τυχεροί», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

«Θα πρέπει να υποφέρουμε για να κερδίσουμε. Τις περισσότερες φορές στους τελικούς έτσι γίνεται. Πρέπει να είσαι ανθεκτικός και να προσαρμόζεσαι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο εαυτός μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε», σχολίασε, αναφερόμενος στην Τσέλσι, ενώ τόνισε ότι του είναι δύσκολο το να πρέπει να αφήνει έξω ποδοσφαιριστές.

«Σας συμβουλεύω να μην γίνετε ποτέ προπονητές. Δεν έχω ωραία λόγια να πω στα παιδιά που δεν θα παίξουν, αλλά η συμβουλή μου είναι να παραμείνουν στην ομάδα, υπάρχουν πέντε αλλαγές και όλοι έχουν την ευκαιρία. Η ζωή θα σου δίνει πάντα μια άλλη ευκαιρία. Δουλέψτε σκληρότερα την επόμενη φορά και ίσως να είστε εσείς», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Από την κόλαση στον παράδεισο η Λανς: Επική ανατροπή επί της Σλάβια με δύο γκολ μετά το 90'

Ξεμπούκωσε στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε με πεντάρα την Μπόντο/Γκλιμτ η Μπάγερν

Με σούπερ Δουβίκα και τεσσάρα η Κόμο έγραψε ιστορία με την πρώτη της νίκη στο Champions League!