Η Γερμανία επικράτησε 2-0 στο Μπέλφαστ επί της Βορείου Ιρλανδίας με 1-0 και την έπιασε στην κορυφή του 3ου ομίλου με 12 βαθμούς. Η Ολλανδία με δεύτερο συνεχόμενο διπλό, αυτή τη φορά στο Ταλίν, επικράτησε με 4-0 της Εσθονίας και έχει εννέα πόντους, αλλά με ένα ματς λιγότερο από τους υπόλοιπους.

Η 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο:

Β. Ιρλανδία – Γερμανία 0-2
(48’ Χάλστενμπεργκ.90+2' Γκνάμπρι)

Εσθονία – Ολλανδία 0-4
(17’, 48’ Μπάμπελ, 76’ Ντεπάι, 87’ Βαϊνάλντουμ)

Η βαθμολογία:
Γερμανία 12 (5)
Β. Ιρλανδία 12 (5)
Ολλανδία 9 (4)
Λευκορωσία 3 (5)
Εσθονία 0 (5)

Η επόμενη αγωνιστική:

Λευκορωσία – Εσθονία
Ολλανδία – Β. Ιρλανδία

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ με ένα ωραίο αριστερό βολέ του Χάλστενμπεργκ στο 48ο λεπτό. Ο Γκνάμπρι από κοντά, δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμα για τα «πάντσερ» στο 52’, ενώ στο 53’ το χαμηλό πλασέ του Τίμο Βέρνερ, σταμάτησε με δύσκολη επέμβαση ο Πίκοκ-Φάρελ. Στο 63’ ο Ντάλας είχε καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με το πλασέ του να φεύγει λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Γκνάμπρι με δεξί πλασέ, από πάσα του Χάβερτζ, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Με σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων τον Ράιαν Μπάμπελ, η Ολλανδία επικράτησε 4-0 στην Εσθονία και πλέον δείχνουν να επιστρέφουν για τα καλά στις επιτυχίες. Το 1-0 έκανε ο άσος της Γαλατά με δεξί πλασέ, μετά από σέντρα του Μπλιντ στο 17’, ενώ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά από σέντρα του Μέμφις Ντεπάι στο 48’. Στο 76’ ο παίκτης της Λιόν διαμόρφωσε με αριστερό σουτ το 0-3, για να προσθέσει ένα ακόμα ο Βαϊνάλντουμ στο 87’ και να γράψει το 0-4 με κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ του Μέμφις Ντεπάι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube