Μία μέρα πριν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Για το πρωί της Τετάρτης (20/8) έχει ορίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας την «πρώτη» των «ερυθρολεύκων», στην οποία αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Οθέλο Χάντερ.

Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να έρθει την Τρίτη (19/8) στην Ελλάδα, καθώς την ημέρα που είχε έρθει στη χώρα μας για να γνωρίσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το τεχνικό του επιτελείο, είχε περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και από τα εργομετρικά.

Όπως είναι φυσικό, στην πρώτη προπόνηση ενόψει της καινούριας σεζόν δεν θα βρίσκονται οι διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Μουράτος, ο οποίος επέστρεψε χθες (18/8) από το Ντουμπάι μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 με την Εθνική ομάδα.

Ο νεαρός γκαρντ ζήτησε από τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» μία εβδομάδα άδεια, προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες… ανάσες και αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας από τις 25 Αυγούστου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει να αναλάβει την Εθνική Ισραήλ ο Δέδας»

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε για δύο χρόνια και παραχωρήθηκε δανεικός στη Μύκονο ο Ιατρίδης

Όσμαν: «Στον ΠΑΟΚ έχω την ευκαιρία να είμαι ηγέτης»

Μπόνγκα: «Σωστή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό-Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνέχεια»

Λεσόρ: «Όταν παίζεις για τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι που σου μένει για πάντα»

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»