Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας - Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού της Εθνικής Γυναικών η οποία ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία της για τον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το διάστημα 2 έως 6 Οκτωβρίου στο Ισραήλ.

Τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ υποδέχθηκαν εκ μέρους του Κέντρου, ο Γενικός Διευθυντής κ. Παπαευσταθίου και η Διευθύντρια Πωλήσεων κα. Γιώτη, τονίζοντας αμφότεροι ότι «όλο το δυναμικό του Κέντρου είναι στη διάθεση των Εθνικών ομάδων Βόλεϊ για οτιδήποτε χρειαστούν».

Οι 15 αθλήτριες που έχει επιλέξει ο Γιάννης Καλμαζίδης, πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ κι αμέσως μετά αναχώρησαν για το Λουτράκι όπου θα παραμείνουν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου οπότε και θα αναχωρήσουν για το Ισραήλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!